Lunch in de broodjesbar campus C-Mine

1. CHANTAL, de madame van de broodjesbar

Een compliment, vraag, suggestie, bezorgdheid of klacht met betrekking tot het studentenrestaurant? Spreek Chantal aan! 

Een mail sturen naar catering@ucll.be kan uiteraard ook.

3. DE BROODJESBAR IS ELKE Open van 10u00-13u30

Uitzonderingen hierop worden tijdig gecommuniceerd (denk aan examenperiode, vakantieperiodes, ...).

4. de pot schaft lekkers

Denk maar aan verse soep, vers belegde broodjes, dessertjes,  ...  

Oh, en natuurlijk het worstenbroodje, het meest gekochte krachtvoer door studenten. Kortom: happekes en sappekes, voor ieder wat wils! 

Denk eraan: ook wij zijn onderhevig aan de soms beperkte beschikbaarheid van sommige grondstoffen waardoor het effectieve aanbod kan verschillen van het aangekondigde aanbod.
 
Wil je exact weten wat er te bikken valt? Spring gewoon even binnen en check het met je eigen ogen!

5. lunch voor minder dan 5 euro

Het leven is het afgelopen jaar voor iedereen een stuk duurder geworden, denk maar aan kleding, voedsel, gas en electriciteit. Ook onze kosten liggen dit academiejaar 23-24 een pak hoger, zo zullen we gemiddeld 25% meer betalen aan Sodexo dan vorig jaar, en dit voor dezelfde dienstverlening.

Rekening houdend met de toenemende kosten, zal het jullie dan ook niet verwonderen dat we genoodzaakt zijn dit gedeeltelijk door te rekenen aan jullie, onze klanten. Het gaat om een gemiddelde stijging van 10% ten opzichte van vorig jaar.

Net zoals voorheen geniet je als student van 10% korting, weliswaar enkel op vertoon van je studentenkaart.  Personeelsleden betalen de volle pot, dat is ook logisch want hiervoor ontvangen we geen subsidies van de overheid.

Ondanks de prijsstijgingen, kan je als student dus nog steeds een lunch op de kop tikken voor minder dan 5 euro, denk aan een belegd broodje met soep of een (veggie) dagschotel.

Je hoeft uiteraard niets te kopen om in het studentenrestaurant te mogen eten. Neem gerust je boterhammen mee of een restje van gisteren om op te warmen.

Heb je financiële zorgen? Is het moeilijk om de eindjes aan elkaar te knopen? Ga langs, chat of maak een afspraak met Karin en Joke voor advies op maat.

Wist je trouwens dat de dienst studentenvoorzieningen moet toekomen met de toelagen (=geld) die ze krijgt van de Vlaamse Overheid en hiermee niet alleen de kosten voor de restaurants en broodjesbars op onze campussen moet betalen? Ook het sport- en cultuuraanbod voor onze studenten, de financiële tegemoetkomingen,  de studentenpsychologen, het aanmoedigen en betaalbaar houden van openbaar vervoer en de fiets èn het aanbieden van kwalitatieve en betaalbare koten moeten met diezelfde toelagen gerealiseerd worden. Aangezien we studentenbegeleiding als hogeschool hoog in het vaandel dragen, is het ook logisch dat we bij het opstellen van de begroting en de bijbehorende verdeling van de toelagen goed nadenken over wat onze prioriteiten zijn.