Campusplan - Campus Hertogstraat

English version

Je weg makkelijk vinden op het domein en op onze campus? Dat kan via onderstaande domein-, campus- en gebouwplannen van campus Hertogstraat. In de centrale inkomhal (agora, nr. 10 op het plan) van gebouw Hertogstraat vind je het onthaal van onze campus, net achter de dubbele trap (lokaal A013, i op het plan).

Bekijk hier alle  openingsuren of contactgegevens. En lees hoe je hier een lokaal kan reserveren: voor medewerkers en voor studenten.

terug naar boven

Domeinplan campus Hertogstraat

De campus ligt op het domein van H.H. Heverlee en UCLL.  Je vindt er naast de UCLL-gebouwen ook de gebouwen van onze buren terug: het Heilig Hartinstituut Heverlee (vb. de verschillende scholen, zwembad,  sportvelden, ...) , de Annuntiaten (WZC, archief, ...), Sporthal Heverlee, ... Op het plan zie je ook hoe je van gebouw Hertogstraat naar gebouw Naamsesteenweg kan wandelen (langs 'de dreef').

Bekijk of download het domeinplan om je weg te vinden op het domein.  (pdf, 784K)

terug naar boven

Campusplan campus Hertogstraat

Op het campusplan van Campus Hertogstraat vind je de ligging van de verschillende UCLL-gebouwen: gebouw Hertogstraat,  gebouw Naamsesteenweg en de Sporthal. Je vindt er ook de locatie van de parking, fietsenstallingen en hoofdingangen. 

In gebouw Hertogstraat vind je naast het onthaal en leslokalen, o.a. ook de administratie, het leercentrum, de cafetaria met restaurant en verschillende zithoeken en werkruimtes. In gebouw Naamsesteenweg zijn er voornamelijk leslokalen, enkele kantoren en werkruimtes en een studentenliving.  In de Sporthal vind je naast de verschillende sportzalen en kleedkamers ook de sportdienst en de fitness-studio Hillfit terug.

Bekijk of download het campusplan om je weg te vinden rond en tussen de campusgebouwen.  (pdf, 1,4M)

terug naar boven

Gebouwplannen campus Hertogstraat

In gebouw Hertogstraat vind je de lokalen van gangen A-B-C-D-E-F-G, in gebouw Naamsesteenweg  vind je de lokalen van gangen H-I-J-K en in de Sporthal vind je unit 1 tot 6 en de Fitness. 

Een lokaalnummer in gebouw Hertogstraat en gebouw Naamsesteenweg bestaat uit een letter en een getal, zonder spatie of leesteken. De letter staat voor de gang, het eerste getal voor de verdieping, de laatste twee voor het lokaal. Bijvoorbeeld,  lokaal A013 ligt in gang A op het gelijkvloers (0) van gebouw Hertogstraat en is het onthaal, lokaal I004 ligt in gang I op het gelijkvloers en is de studentenliving in gebouw Naamsesteenweg. Bij vermelding van een lokaal hoef je dus niet steeds het gebouw te vermelden.

In de Sporthal bestaat een lokaalnummer uit een getal, een punt en nog twee getallen. Het eerste getal duidt het verdiep aan, de getallen na het punt duiden het lokaal aan. Bijvoorbeeld, lokaal 1.03 is lokaal 03 op het eerste verdiep en is het onthaal en de sportdienst.

Bekijk en/of download de gebouwplannen om je weg te vinden in onze gebouwen (campusplan en alle gebouwplannen in één document, 11 pagina's, pdf, 2,81M).  Hieronder vind je  per gebouw een  apart plan per verdiep of per gebouw.

terug naar boven

Gebouw Hertogstraat

Plan 0 (pdf, 530K)
Plan +1 (pdf, 495K)
Plan +2 (pdf, 367K)

Gebouwplan Hertogstraat met alle verdiepen (3 pagina's, pdf 2,2M) - Gebouwplan alle verdiepen samen op 1 blad (1 pagina, pdf 958K)

Gebouw Naamsesteenweg

Plan -1 (pdf, 555K)
Plan 0 (pdf, 254K)
Plan +1 (pdf, 496K)
Plan +2 (pdf, 244K)

Gebouwplan Naamsesteenweg met alle verdiepen (4 pagina's, pdf 1,9M) - Gebouwplan alle verdiepen samenop 1 blad (1 pagina, pdf 769K)

Sporthal

Plan -1 (pdf, 228K)
Plan 0 (pdf, 228K)
Plan 1 (pdf, 190K)

Gebouwplan Sporthal met alle verdiepen (3 pagina's, pdf 1,6M) - Gebouwplan alle verdiepen samen op 1 blad (1 pagina, pdf 276K)

terug naar boven

laatste update: 19/03/2024