BYOD (Bring Your Own Device)-project

Deelnemende opleidingen aan het BYOD-project zijn:

  • Bedrijfsmanagement (campus Diepenbeek)
  • ELO-ICT (campus Diepenbeek)
  • Chemie (campus Diepenbeek en Gasthuisberg)
  • Human Resources Management (campus Proximus en Diepenbeek)
  • Biomedische laboratoriumtechnologie (campus Gasthuisberg)

In het hedendaagse onderwijs neemt het belang van ICT toe. Werken met de meest recente software is daarbij cruciaal, niet enkel tijdens de lessen, maar ook tijdens het studeren op de campus, thuis of op kot.

Je opleiding werkt met het Bring Your Own Device-principe (BYOD) en verwacht dat elke student uit fase 1 een laptop heeft, met de juiste software en de nodige antivirussoftware om je laptop veilig te kunnen gebruiken. Voor de software werkt UCLL samen met Academic Software van de firma Signpost. Je kan alle vereiste software downloaden en installeren via het Academic Software portaal. Op het portaal van Academic Software zijn er handleidingen om software te downloaden en installeren. Er is ook helpdeskondersteuning indien nodig.

Neem zeker een kijkje binnen de FAQ voor aanvullende info.

Academic software

Hoe werkt Academic Software? Bekijk het via deze onboarding video. Via bovenstaande link ben je automatisch aangemeld, wordt je toch om identificatie gevraagd, gebruik dan je UCLL e-mailadres om je te identificeren.

FAQ

https://www.europawse.be/sites/default/files/public/Logo's/RRF/RRF%20Combilogo_bleke%20achtergrond_Gefinancierd%20EU.png